zaterdag 27 mei 2017

Ofyr - Cooking & fire!

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken, grillen en vuurstoken. Het unieke design van de Ofyr maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal van cortenstaal heeft een brede, platte stalenrand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak.

Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken. Ofyr is leverbaar is 2 maatvoeringen van 85 en 100 cm en is altijd 100 cm hoog. Verkrijgbaar zijn diversen accessoires en afdekdeksels. De Ofyr is van cortenstaal dus heeft een mooie rustieke roest uitstraling in de tuin.



Ofyr heeft een totaal assortiment voor buiten van cortenstaal, waaronder kachel houtopslag, keukenblokken, banken en kastjes tevens ook voor houtopslag of een kooktoestel op te plaatsen. Ofyr is exclusief verkrijgbaar bij van Valderen te Eersel.

Breng een bezoek aan de winkel voor meer informatie.

Van Valderen exclusieve tuinmeubelen
De heer 4e
5521 NV  Eersel
085-1110301

Geen opmerkingen:

Een reactie posten