maandag 24 maart 2014

OASIQ

OASIQ - Nieuw in Nederland bij Van Valderen

Uw buitenmoment start heerlijk en ontspannen met de luxe OASIQ tuinmeubelen. De collecties zijn 100 procent weerbestendig, gemaakt van duurzame materialen en hebben een zowel transparante als luchtige uitstraling, met details die subtiel refereren aan de jaren vijftig.
OASIQ is sinds 2008 opgericht in New York en een nieuw merk in Europa. Het moederbedrijf in Azië is al tientallen jaren één van de grootste spelers wereldwijd in het ontwikkelen en leveren van zeer hoogwaardige buitenmeubelen. Kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor detail komen terug in luxe buitenmeubels.

Aluminium stoelen, fauteuils en tafels uit de brede Corail collectie zijn goed betaalbaar, zeer licht, stevig en stapelbaar. Verkrijgbaar in drie pasteltinten, die refereren aan de Vespa-scooters uit de jaren vijftig. Hoogst praktisch is het sleufje in het zitgedeelte van de stoel, waar de knoop van het zitkussen zeer makkelijk aan is te bevestigen. Net zo vernuftig is de teakhoutserie Diuna, geïnspireerd door de Deense vormgeving uit de jaren vijftig, waarvan het zitkussen op dezelfde unieke wijze aan de stoel wordt bevestigd. De lichtgewicht stoelen zijn goed hanteerbaar en passen óók uitstekend in uw woning, serre of keuken.

Vlechtwerkstoelen van Sandur maken grote indruk met hun lichtvoetige uitstraling. Ze zijn gevlochten van een bijzonder soort textiel, dat zeer kleurecht is, rvs frames zijn prachtig minimalistisch, zeer elegant en enorm stevig. Eveneens transparant vormgegeven zijn de vlechtwerkmeubels in de Yland loungeserie. Bijzondere feature is hun modulaire flexibiliteit; u kunt de losse elementen zelf samenstellen tot uw meest comfortabele droomopstelling.
OASIQ heeft een enorme passie voor de natuur en het buitenleven, dat zit in de DNA. OASIQ willen mensen van dat buitenleven laten genieten en hen in contact brengen met de natuur. Met de collecties buitenmeubels van OASIQ wordt uw tuin, vlonder of (dak)terras omgetoverd tot een oase van rust.

COLLECTIE OASIQ

  • Corail
  • Diuna
  • Sandus
  • Yland
  • Attol
  • Machar
  • Reef
Van Valderen Casual Living verkoopt exclusief de collectie van OASIQ in Nederland. In onze showroom in Helvoirt staat een volledig beschikbare collectie. Indien u interesse heeft in de OASIQ collectie kunt u hier een impressie zien van de collectie.

Bent u geïnteresseerd bent om dealer te worden van de OASIQ collectie dan kunt u via ons contactformulier meer informatie opvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten