maandag 24 maart 2014

TRIBU

Tribu is een Belgische bedrijf met haar stijlvolle tuinmeubelen een van de meest toongevende merken op de wereld. Exclusiviteit en nieuwe technologie tekenen de designs van Tribu. Tribu was een van de eerste bedrijven voor tuinmeubelen die het terras en de tuin zagen als verlengstuk van het interieur. Mede door haar lange ervaring is het familiebedrijf Tribu uitgegroeid tot een internationaal erkend merk dat in meer dan 50 verschillende landen voor de inrichting van de meest uiteenlopende tuinen en terrassen zorgt. Tribu biedt u een mix van modern design en materialen met elegantie en zuivere, eenvoudige lijnen. De materialen die Tribu voor haar meubelen inzet zijn alleen van de beste kwaliteit en zorgen ervoor dat de prachtige lijnen van Tribu tuinmeubelen na jaren nog mooi zijn. Tribu streeft naar een tijdloos design dat bij iedere smaak is te combineren.

De missie van Tribu

Ergonomisch, duurzaam, maar simpel, de moderne tuinmeubelen van Tribu vinden hun ware kracht in hun eenvoud. Het ontwerp en de verkoop in de particulieren- en projectmarkt, van innovatieve, hoogwaardige en eenvoudige tuinmeubelen met een zuiver, vertrouwd en tijdloos design, dat de toegevoegde waarde op de lange termijn biedt en helpt om uw stress van de dag te vergeten, dat is de missie van Tribu. Tribu ontwerpt, produceert en zorgt voor de afwerking van al haar producten. Door het in de eigen hand houden van de organisatie heeft Tribu genoeg ruimte om te experimenteren en tot nieuwe designs en prachtige collecties te komen.

De kernwaarden van Tribu

De diverse tuinmeubelen van Tribu bezitten kernwoorden die centraal staan voor de kwaliteit van Tribu. Het merk Tribu staat namelijk voor…
  • discrete luxe
  • een passie voor het hedendaagse, maar puur en tijdloos design
  • duurzame marerialen
  • innovatie in het gebruik van materialen
  • ergonomisch en grandioos zitcomfort

Tribu en haar merken

Tribu heeft haar verschillende collecties onderverdeeld in twee afzonderlijke merken. Deze merken staan gelijk in hun topkwaliteit, ergonomisch zitcomfort en unieke gedetailleerde afwerking, maar zij verschillen in stijl, design en presentatie. De twee verschillende merken geven uw tuin een andere uitstraling. Tribu The Art of Leisure is gebaseerd op tijdloze luxe en design voor in de tuin of onder het overdekte terras. Versus by Tribu heeft een warme en gezellige mediterrane uitstraling. Authentieke materialen worden gecombineerd met puur design.

Van Valderen Casual Living geeft u graag extra informatie over haar aanbod aan Tribu design meubelen. Neemt u snel contact op met Van Valderen Casual Living of bekijk de modellen van Tribu in de winkel van Van Valderen.

Meer informatie over de collectie van Tribu vindt u hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten