maandag 24 maart 2014

UMBROSA PARASOLS EN SCHADUWDOEKEN

Umbrosa parasols zijn kenmerkend uniek, de fraaie collectie met speciaal design zijn geschikt voor meerdere toepassingen in openbaar, particulieren tuinen. Umbrosa heeft een eigentijdse ontworpen collectie aan parasols, schaduwdoeken. De door Umbrosa zelf ontwikkelde parasols zijn van goede kwalileit en zijn leverbaar in diversen afmetingen en vormen. Umbrosa.

Het schaduw effect van Umbrosa

Umbrosa kent verschillende varianten aan schaduw werkende parasols en schaduwdoeken voor in de tuin, door de juiste plaatsing en vormgeving kunt u het gehele seizoen genieten van schaduw op het terras. Door de juiste constructie of staander van aluminium straalt Umbrosa echte kwaliteit uit. Umbrosa is toepasbaar op iedere gewenste locatie, op uw balkon, kleine tuin, grote tuin, aan het water, aan zee, of boven het terras, Umbrosa biedt u een oplossing.

Kwaliteit Umbrosa

Door de degelijk kwaliteit van de techniek is het eenvoudig om de parasol te openen en sluiten, het lichtgewicht systeem is met een hand te bedienen. De vergrendeling zorgt ervoor dat de parasol in alle omstandigheden in positie blijft. De stoffen van de parasol zijn UV en weersbestendig. Om uw parasol in goede conditie te behouden is het mogelijk een bijpassende parasolhoes te bestellen.

Kleuren en mogelijkheden

De Umbrosa parasols zijn leverbaar in diversen doekkleuren, in de showroom bij van Valderen kunnen wij u verschillende kleuren laten zien. De stoffen van de parasol zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en voorzien van goede stiknaden. De collectie van de kleuren bestaat uit een Premium en een Limited collection serie en verschillen van prijs.

Collectie Umbrosa

Umbrosa kent momenteel verschillende collecties aan tuinmeubelen.
  • Elipse
  • Infina
  • Icarus
  • Rimbou
  • Spectra
  • Ingenua
  • Paraflex
  • Zendo
Wilt u het strakke of landelijke design van Umbrosa met uw eigen ogen aanschouwen? Breng dan een bezoek aan de winkel van Van Valderen Casual Living in Helvoirt. Voor vragen kunt u ook bij de winkel terecht of u kunt contact opnemen met Van Valderen waarna wij uw vraag uiterst zorgvuldig in behandeling zullen nemen.

Bekijk hier een impressie van de Umbrosa collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten